مشاهدة النسخة كاملة : شركة ايه على قميص الحضرى (رأيك بهدوء)
:yst7lf:
http://www.superkoora.com/images/stories/Hadary/hadary%20giroud2%20copy.jpg
والآن.. هل تعتقد أن هذا شئ عادي؟!!
إعلان شركة Giroud الموجودة
على قميص الحضري...
ادخل علشان تعرف الشركة بتبيع ايه:yrfd:
http://www.giroud-vins.ch/les_vins.htm
والان وهل تعتقد أنه ليس ذنبه؟..
وهل تعتقد أنه لم يكن مضطر؟..
أم هو الاحتراف.. أو بالأحرى ضريبة الاحتراف؟..
رأيك بهدو؟!!!!!!
HoloElectronics
28-04-2008, 12:14AM
يمكن ما يعرفشى هيا شركه ايه لان الحضرى رجل مسلم ولا يقبل هذا
غفر الله لنا ولكم جميعا
محمد الشافعى
28-04-2008, 12:54AM
غادر خائن مش بعيد عليه يعمل اى حاجة
يمكن ما يعرفشى هيا شركه ايه لان الحضرى رجل مسلم ولا يقبل هذا
غفر الله لنا ولكم جميعا
شكرا على المرور
وياعالم ممكن اول مرة تكون على القميص وبعديه ايه ياخوفى يشرب
sayednow
28-04-2008, 03:21PM
طب هات بقية اعلانات محترفينا في اوربا ثم نقارن بينهم ؟ وفي النهاية سيكون الحكم انهم في اوربا وسط الغرب نفسه هذا هو الاحتراف الكروي
ahmed zyada
28-04-2008, 07:30PM
هوه عارف حاجه ؟
وبعدين معتش يفرق معاه كلام من ده
الله يرحم لما كان في دمياط
فاكر ياحضري الايام دي ولا ايه احنا بس اللي عارفين الكلام ده
انته اتبترت علي النعمه
Kings of Africa 2010
29-04-2008, 02:36AM
هذا هو التي شيرت الرسمي للفريق
وأكيد الحضري مش عارف نشاط شركات الإعلان الموجودة عليه
وحتى لو عارف هل بيده يغيره ؟؟
بمعنى آخر هل لو محترفينا في أوروبا ارتدوا تي شيرتات لشركات مشبوهة مثلهم مثل باقي الفريق
ممكن يرفضوا يرتدوها ؟؟
سيقال عليهم خائنين وغادرين وممكن يتناولوا منتجات هذه الشركات ؟؟؟
ولا الحضري هو بس اللي يتحاسب ويتجاذى وعلى طول الأنظار كلها عليه ؟؟؟؟؟
هل اللاعب من حقه اختيار الشركة الراعية للفريق ؟؟؟؟؟!!!!!!!
حسن محمود حسن عاشور
03-05-2008, 09:51AM
والله ياجماعة انتو ظلمين الراجل
لان الراجل لا يعرف الشركة ديه من دكهوتا ولا يعرف شىء ابدا عن هذا الموضوع
وربنا هو العلام
حسن محمود المحامي
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Trans by mbcbaba